Τετάρτη 15 Απριλίου 2009

ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ "ΠΟΝΤΙΚΙΑ"

Ανακαλύφθηκε το κρυσφήγετο ενός οερίτη στο Ρέθυμνο. Σύμφωνα με πληροφορίες το συγκεκριμένο ον εθεάθη σε δημόσιο ίδρυμα, όπου κατά τον τελευταίο καιρό κρυβόταν . Η παρουσία του έγινε γνωστή μετά από την προσπάθειά του να ικανοποιήσει την ανάγκη του για τροφή. Δυστυχώς όμως η περιπέτειά του είχε άδοξο τέλος, αφού εκπρόσωπος του ανθρώπινου είδους που δεν τον διακατείχε υγιής ελληνόψυχη συνείδηση τον έστειλε να συναντήσει τον μεγαλέξανδρο, τον Μεταξά, το Χίτλερ και άλλους συντρόφους του στην εξωτική κόλαση.

Παραθέτουμε τη σχετική πηγή από τον τύπο:

Επίθεση τρωκτικού σε ασθενή

Τον αρουραίο σκότωσε συνοδός άλλου ασθενή

Επίθεση από τρωκτικό δέχτηκε τα ξημερώματα της 25ης Μαρτίου, ασθενής που νοσηλευόταν στην χειρουργική κλινική του νοσοκομείου Ρεθύμνου, έκανε γνωστό μέσω του ΣΚΑΪ ο πρόεδρος του συλλόγου των εργαζομένων Αντώνης Φουρναράκης.

Όπως ανέφερε, ο ασθενής τραυματίστηκε στο χέρι και δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες από δυο νοσηλευτές της βραδινής βάρδιας. Τον αρουραίο σκότωσε συνοδός άλλου ασθενή.
Ο κ. Φουρναράκης χαρακτήρισε απαξιωτικό το περιστατικό για το νοσοκομείο, ωστόσο έκανε λόγο για τραγική έλλειψη νοσηλευτικού προσωπικού.



Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από την διοίκηση του νοσοκομείου.

http://www.skai.gr/master_story.php?id=117796

Δεν υπάρχουν σχόλια: