Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2008

Παρίσι για τους φιλότεχνους


Αληθεύει πως φέτος το Ιστορικό - Αρχαιολογικό θα διοργανώσει εκδρομή στο Παρίσι?

Αληθεύει επίσης πως - λόγω του αναμενόμενου αυξημένου ενδιαφέροντος - θα προτιμηθούν φοιτητές-τριες που παρακολουθούν παραδόσεις και σεμινάρια από την Ιστορία της Τέχνης..?

Τα συμπεράσματα και οι επόμενες κινήσεις δικές σας...

5 σχόλια:

sardanapalos είπε...

εκδρομή δεν ξέρω αν θα παέι στο Paris αλλά πάντα έτσι γινόταν με το ξεκαθάρισμα των θέσεων. πως αλλιώς; Αν εχετε τα κουράγια απαιτείστε από την σχολή να διοργανώνει πιο συχνά εκδρομές ή να διαθέτει πιο πολλά χρήματα γι' αυτές ώστε να έχουν όλοι θεωρητικά την πιθανότητα να πάνε στας Ευρώπας.
Και επειδή μάλλον είσαι νέος σ' αυτό το παν/μιο και άτυχος άκου κι αυτό: πριν από χρόνια διοργανώθηκε εκδρόμα στην Ισπανία. ξέρετε πόσοι΄πήγαν; όποιος το βρεί τότε θα κερδίσει ένα σταυρόλεξο από τον roxala. πήγαν 10 άτομα. δεν ξέχασα μηδενικα: 10!!!!!

mayritanos είπε...

Αμα είναι πάρα πολλοί οι υποψήφιοι και πρέπει να γίνει επιλογή προτείνω κάτι άλλο.

Οι ιστορικοί τέχνης προφανώς θα προτιμηθούν επειδή η πόλη είναι γνωστή για τα μουσεία και τα μνημεία της.

Όμως το Παρίσι είναι περισσότερο γνωστό ως η πόλη του έρωτα. Κατά συνέπεια θα πρέπει να επιλεγούν αυτοί που είναι ερωτευμένοι αυτή τη στιγμή. να πάνε με το ταίρι τους και να περάσουν μερικές ρομαντικές στιγμές στις όχθες του Σηκουάνα ή κάτω απ΄τον πύργο του Άιφελ.
Έτσι θα γλυτώσουν πολλοί ανυποψίαστοι φοιτητές ιστορικοί τέχνης από μια βασανιστική εμπειρία πλάι στον κάθε "Τζένιο" που θα τους συνοδεύει.

gigoua είπε...

Πέρα απο τη γελιότητα του ελληνικού εκπαιδευτικού συστήματος(απαξιώ να σχολιάσω οποίοδήποτε σύστημα που παράγει γνώση για τους λίγους), πέρα απο την ανούσια ύπαρξης μιας prive εκδρομής, πέρα απο την πόλη του φωτός και του έρωτα και επειδή για το τρέχον ζήτημα δεν το πολυ-κατέχω(εύχομαι τουλαχιστον να έρθουν οι φίλοι μου γιατί εχω δεσμευετεί να τους τσοντάρω χρήματα για τα εισητήρια αν δεν έρθουν με το Πανεπιστήμιο), μετακομίζω 17 Νοεμβρη στο Παρίσι και σας προσκαλώ όλους, κοπτο-ράπτες και μη.

mefistofelis είπε...

προσπερνάω γρηγορα τα πρώτα σχόλια και έρχομαι σε αυτό,

"μετακομίζω 17 Νοεμβρη στο Παρίσι και σας προσκαλώ όλους, κοπτο-ράπτες και μη",

πως σκριβώς δηλώνω συμμετοχή?

gigoua είπε...

χα χα χα!
Εδώ θα μαστε, δε χανόμαστε. Πέρα απο τα αστεία για να έρθεις υπάρχουν δυο προϋποθέσεις: α. να ξέρω ποιός είσαι και β. να μου το πεις έγκαιρα γιατί οι φίλοι μου ήδη έχουν reserve ημερομηνίες!
απλό δεν είναι?