Τρίτη 15 Απριλίου 2008

Που χάθηκαν οι άντρες?

Φτάνει το καλοκαίρι. Στην άκρη τα μπουφάν, τα πουλόβερ, οι μπότες. Ώρα για φουστίτσες, τοπάκια, παντόφλες (ουπς συγνώμη, σανδάλια ήθελα να πω). Καιρός για γεύματα με φρούτα, λαχανικά και μπόλικο νερό μπας και λιώσουνε τα ξίγκια. Μπορεί μπροστά μας να υπάρχει εξεταστική αλλά δεν υπάρχει λόγος να είμαστε και πατσαβούρες! Η καλή φοιτήτρια όλα τα αλέθει, και διάβασμα και ανανέωση στις ανταύγειες! Το μυαλό της Ελένης Γλύκατζη Αρβελέρ στο κορμί της Τζούλιας Αλεξανδράτου!

Η ειρωνεία είναι πως στο δικό μας πανεπιστήμιο δεν έχεις και πολλές ελπίδες να εκτιμήσουν τους κόπους σου. Τσάμπα το ξασμένο μαλλί και το χαμηλοκάβαλο παντελονάκι.

Τι εννοώ?

Ελάτε ρε κορίτσια. Βλέπω αγόρια φοιτητές που όταν μιλάνε ή περπατάνε, αισθάνομαι το λιγότερο σαν το Γιαγκούλα!

Και ok, δεν έχω πρόβλημα με τις προτιμήσεις του καθενός. Αλλά και οι υπόλοιποι συμφοιτητές μας προτιμούν να πιουν κανα μπάφο και να ασχοληθούν με τον υπολογιστή (σας θυμίζει το γνωστό τραγουδάκι έτσι?) παρά να γαμήσουνε. Το σεξ έχει καταταχθεί πλέον στα extreme sports!

Και ποιοι μένουν? Οι ντόπιοι νεαροί Κρητικοί και οι παντρεμένοι. Οι μεν με τις κούπες τα αγροτικά και τις "μαγκιές" τους στην Αυλαία και στο "Αμαν" πολύ ντεκαβλέ μου κάνουν, και οι δε μπορεί να σου πληρώσουν κανά λογαριασμό, αλλά για μια ΔΕΗ κρίμα δεν είναι να φας στη μάπα τα πατσοκοίλια?

Το μόνο που με πειράζει είναι πως δεν μπορώ να "μεταλαμπαδεύσω" τις γνώσεις μου. 382 καινούργιες στάσεις στο σεξ, 635 τρόποι για σίγουρο οργασμό, τσάμπα τόσο Cosmopolitan?

Ας είναι καλά ο δονητής και η φαντασία μου...

3 σχόλια:

mefistofelis είπε...

Κορίτσι μου, σε έχει ρέψει η ... ζωή στο Ρέθυμνο..

Έχεις παράπονα από τους συμφοιτητές σου???

Αφού βρε exidna δεν πατάς και ποτέ στη σχολή, που τα βρήκες τα παράπονα?

Ανώνυμος είπε...

ποιος σου ειπε καταρχάς ότι δεν μπορείς να "μεταλαμπαδεύσεις" τις γνώσεις σου? μπορείς καλλιστα να αρχίσεις να παραθέτεις τους ποικίλους τρόπους που φτάνεις σε οργασμό.αυτή ειναι και η έννοια του blog (θα ειναι και πολύ καυλέ).
επίσης αυτό το "εχιδνα" ρε παιδί μου πολύ μοβορικο ειναι.πολλά παράπονα πρέπει να εχεις από τους ανδρες.

Ανώνυμος είπε...

Αν η βλακεία ήταν εργόχειρο θα είχες κάνει την προίκα σου... και θα λύνονταν όλα τα προβλήματα! ΕΛΕΟΣ με την χαζογκομενιά αυτής της πόλης! Σεξισμός και ηληθιότητα πάνε χεράκι...χεράκι...