Τετάρτη 16 Απριλίου 2008

έρρωσο

Επιτέλους...

Έφτασε η στιγμή που η πανεπιστημιακή κοινότητα έχει την δυνατότητα να εκφραστεί έστω και με αυτόν τον τρόπο. Δυστυχώς με μια γλυκιά νοσταλγία του παραδοσιακού τρόπου επικοινωνίας πρέπει να συμπορευτούμε την σύγχρονο μέθοδο που έχει αποχαυνώσει και αποκαυλώσει ένα τεράστιο ποσοστό του πληθυσμού της γης.

Ένα βασικό ζήτημα που θέλω να θίξω είναι η στάση των σημερινών φοιτητών και κυρίως των φοιτητριών απέναντι σε θρησκευτικά θέματα. Πράγματι είναι απορίας άξιο με τι κουράγιο κάνουν τον σταυρό τους κάθε φορά που το 10 περνάει από τις εκκλησίες. Βαμμένες από τα νύχια μέχρι την κορυφή ντυμένες χειμώνα-καλοκαίρι με κάτι πανιά, που με υπερπροσπάθεια καλύπτουν το ευτραφή κυτταριτιδιασμένα (πέτρινο, μαμ-μαμ, πίτσες-πούτσες, κλπ.) μπούτια τους και με αλαζονεία αφήνουν ξεσκέπαστα τα στήθη τους, έχουν το θράσος να επικοινωνήσουν με τα θεία.

Ήμαρτον....Ήμαρτον....Άραγε τι ζητάνε; Να βρούνε σημειώσεις γιατί το προηγούμενο βράδυ ξενύχτησαν με τον Μήτσο, τον Τάκη και τον Λάκη...στην Αυλαία και στo Αμάν; Ρε τσόλια ξετσίπωτα η ευλάβεια σας μάρανε. Η μεγαλύτερη αμαρτία είναι η ίδια η υποκρισία σας. Αυτά σας έχει διδάξει η Καινή Διαθήκη; Ε...; Να ξεμπουρδελιάζεστε κάθε βράδυ, να μεθάτε με baileys και να καπνίζετε slim..; Τουλάχιστον αφού πιστεύετε που πιστεύετε σε μαλακίες δείξτε και τον απαιτούμενο σεβασμό.

Όσο για τον Άνθιμο που μίλσε κάποιος προηγούμενος θέλω να του σφίξω το χέρι και να τον συγχαρώ.

ΖΩΑ ΧΑΖΟΓΚΟΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ Η ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ...
ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.....

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δηλαδή τι μας προτείνει ο ροχάλας? είτε οι κοπέλες να κάνουν το σταυρό τους και να μην πηγαίνουν στο αμαν είτε να μην τον κάνουν οπότε τους επιτρέπει ο ροχάλας να ξεβιδώνονται στην αυλαία? κατούρα και λίγο ρε φίλε...όπως είπε και ο μακαρίτης Χριστόδουλος μας θέλει όπως είμαστε στην εκκλησία!!!!(να τον φάνε τα σκουλήκια εκεί που θάφτηκε) αλλού είναι το ζήτημα. μάλλον ο ροχάλας την έχει πατήσει από τις γκόμενες γι' αυτό και πνέει μένεα εναντίον τους!το σταυροκόπημα τον μάρανε?

mefistofelis είπε...

"ανώνυμε" μάλλον συμφωνώ μαζί σου...

Τι παλικάρι είναι αυτός ο roxalas ρε γαμώτο?